fbpx

Gratis Website demo

 

Je wil graag weten hoe je website/webshop er gaat uitzien voor je met een website bureau in zee gaat.

Het is een hele stap om een bureau te kiezen en je weet niet wat ze te bieden hebben. Er zijn ook zo veel aanbieders op de markt. Hoe ga je die keuze maken, Kies je een kleiner bureau of eerder een groot?

Gaan ze wel begrijpen wat je nodig hebt,

Gaat je website/webshop er wel uitzien zoals jij wil?

Je zou het leuk vinden om dit vooraf te weten, om te zien hoe jouw website/webshop er gaat uitzien en je wil hier nog niet in investeren.

Kan dit wel?

En kan dit zonder kosten?

Aimweb geeft je deze gratis service. Je vult het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Samen overlopen we je wensen en verwachtingen.

Aimweb gaat van start met deze informatie en je krijgt binnen de 14 dagen een voorbeeld van hoe je website er gaat uitzien.

Ben je tevreden en wil je met ons in zee gaan dan bespreken we het verdere verloop van de opdracht en maken een vrijblijvende offerte.

Je brengt je wensen over, bezorgt ons je foto’s en basistekst. Wij werken je website af tot in de puntjes.

Wil je dat je website beter scoort in alle zoekmachines dan maken wij je teksten klaar op seo vlak (search engine optimization).

Je hebt bij Aimweb geen enkele verplichting, na het betalen van het afgesproken bedrag volgens de offerte is jouw website qua rechten en gebruik ook echt van jou.

Je hebt graag nadien geen enkel werk aan je website? Dit kan, je vraagt een maandelijks onderhoud aan. Aimweb zorgt er voor dat je website up-to-date blijft, doet kleine aanpassingen (openingsuren, adres, email, 10 afbeeldingen en kleine tekstaanpassingen).

Het onderhoudspakket kost je €30 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Ben je niet tevreden, no hard feelings. Je hebt geen kosten en bent vrij om elders je geluk te zoeken.