fbpx

Ons bedrijf

Je zoekt een digitaal bureau dat je website ziet als een start. Je website is de eerste stap op de weg van de digitale marketing. Je wil extra aandacht trekken naar je website met meer leads en naamsbekendheid als resultaat. Je wil je website laten maken op een professionele manier. Je wil dat je klanten online shoppen bij jou op jouw webshop.

Je wil een betaalbare website en een eerlijke partner op het vlak van webdesign. Geen verborgen lettertjes, geen vast contract en je wil al de rechten van je website/webshop in handen houden.

Je wil gebruik maken van social media met het inzetten van: facebook, instagram, linkedin, youtube … Je wil hier zo weinig mogelijk werk en tijd aanbesteden en hier ondersteuning voor krijgen.

Je hebt nood aan een sterk logo voor je bedrijf en wil graag een huisstijl die voor zich spreekt en blijft hangen in de hoofden van je klanten.

Je hebt heel wat vragen rond het gebruik en het inzetten van digitale marketing.

Aimweb is een onderdeel van Aimbizz dat al meer dan 12 jaar bedrijven helpt in groei en ontwikkeling. Je kunnen adviseren en helpen is onze sterkte.

Je krijgt van ons een snelle, eerlijke en vlotte samenwerking en wij optimaliseren voortdurend je digitale aanwezigheid.